onsdag den 25. marts 2015

Eksamen Imorgen!

Den observante læser har nok set, at jeg ikke ligefrem har været aktiv på det seneste og det hele munder lidt ud i det at jeg har fysik eksamen og dermed heller ikke har den vilde inspiration til indlæg!

Jeg ved godt at mine eksamener ligger lidt mærkeligt, men har da også nogen til sommer, men nu skal den imorgen altså overstås og så har jeg ellers endnu en midt i april, men da den i det mindste er skriftlig frem for mundtlig er jeg altså knap så nervøs for den!

Desuden er det eksamen i FYSIK. Af alle onder er fysik da nok noget af det værste, i hvert fald for kemikere og jeg ved, at jeg langt fra er den eneste der har det sådan, for hele holdet løb nærmest rundt som hovedløse kyllinger under vores laboratorie øvelser i fysik, hvilket bestemt ikke sker i kemi eller biologi.

Jeg vender nok ikke tilbage imorgen da jeg har rimeligt mange ærinder, men regner med at være mere eller mindre tilbage på fredag! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar