lørdag den 28. februar 2015

Hjertekvaler.

Noget jeg gerne ville nu hvor min blog blev gjort dansk var også, at være mere åben overfor at skrive nogle mere personlige indlæg og det bliver det her vist et godt eksempel på.

Hvis jeg ikke er at finde på bloggen ret meget de kommende dage, hænger det nemlig nok sammen med, at mit hjerte netop er blevet knust og det har jeg det mildest talt helt igennem forfærdeligt med, men det er derfor jeg har valgt ikke, at åbne op for mine følelser normalt og selvfølgelig skal det her ske, når nu jeg rent faktisk vælger at åbne op og falde for en skøn fyr, som jeg har datet i et stykke tid nu.

Jeg har godt fornemmet at han har været lidt fjern den sidste uges tid, men alligevel startede han samtalerne over SMS og så igår vælger han at skrive, at han har tænkt over det et stykke tid og at han ikke er sikker på han orker ikke langdistance forhold.

Seriøst? Ja, vi bor godt nok 200 kilometer fra hinanden og det er fucking svært, men det har han vidst altid. Han kom til Odense for vores første date og den anden date, ja der tog jeg til hans by.

Nu er det så åbenbart slut, hvilket han valgte at skrive lige før hans telefon gik ud hvor han ikke har adgang til oplader før en gang imorgen og det her fandt altså sted igår. Jeg kan ikke snakke med ham, jeg ved ikke engang om det bare er helt og aldeles slut eller hvad der foregår, for jeg kan netop ikke komme i kontakt med ham.

Efter at have brugt flere timer på at tude og derefter at have tapet mig til sammen og sovet til klokken 15 i dag har jeg det bedre, jeg har det ikke længere så psykisk dårligt at jeg rent faktisk ørler af det, men har jeg det godt? På ingen måde..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar