tirsdag den 24. februar 2015

Et Overgangsritual?

Ja, danskerne har det godt især også når det kommer til SU, hvilket bestemt ikke er noget der findes i mange lande når man er under uddannelse, men det ændrer ikke på at man ikke ligefrem er rig når man er på SU og da slet ikke når man er udeboende.

I flere kulturer er der såkaldte overgangsritualer der viser, at man nu er voksen og det tætteste vi har i den danske kultur er konfirmation og det er ikke ligefrem fordi vi står ret meget på egne ben længere blot fordi vi er konfirmeret, så den gælder ikke helt! ;)

Jeg tror dog muligvis at jeg har været igennem noget der kan beskrives som et overgangsritual i dag og det var ikke ligefrem fordi jeg nød det, men man må nogle gange komme sig over ens begrænsninger!

Når man er studerende, udeboende og dermed klarer sin egen økonomi og det er sidst på måneden må man nogle gange tage drastiske midler i brug for at få pengene til at strække - nogle sælger flasker, hvilket også var en mulighed hvis det ikke var fordi vi brugte dem til vores madbudget, men nej, jeg tømte min sparegris og betalte nærmest udelukkende mine indkøb i Fakta i dag med 2-kroner. Det er godt nok godt, at de har de der automater der tæller, for ellers havde det været meget mere pinligt end det i forvejen var!

Jeg havde så travlt med at komme væk igen, at jeg glemte en vare og blev kaldt tilbage, men det er heldigvis ikke der jeg normalt handler - dette var en anden Fakta!

Jeg tror ikke ligefrem det her bliver et fast indslag i min hverdag, for det er godt nok rigtigt pinligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar