søndag den 22. februar 2015

Cuteness Overload With Charlie #1

Nogle af overskrifterne kommer vist fortsat til, at være på engelsk, men det er heller ikke komplet uset selv ved danske bloggere.

Jeg har tænkt lidt over, at de første danske indlæg gerne skal kunne repræsentere mig endnu engang og hvad der kommer til at fylde på bloggen og der ligger en del indlæg der skal skrives om eller oversættes, som jeg dermed kommer til at reposte, her har jeg dog vist primært tænkt mig, at bruge billederne.

Hvis der er noget der repræsenterer mig er det eksempelvis billederne jeg tager af Charles Dickens, som jo er hans fulde navn, men til hverdag kalder vi ham altså bare Charlie. Billederne her er efterhånden lidt gamle og det er så sjovt at kigge på, i det den sovende Charlie-bold der ligger ved min side lige nu er noget større end den killing der kan ses på billederne her!
Jeg ELSKER bare nærmest alle disse billeder af Charlie! Især det med lommeregneren hvor min veninde fik påpeget at han da var en rigtigt math-cat hvilket var lidt sjovt, men også da han sad på stolen og 'hjalp' med at dekorere æsker og så de mange billeder i æsker - dem elsker han fortsat, selvom han er vokset ud af hans yndlings. Det er hårdt at blive stor!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar